Diensten

Wij hebben verschillende diensten waaruit jij kan kiezen. Zo kun je zelf met Virtual Reality aan de slag, maar kunnen onze experts jou ook helpen VR te implementeren in jouw organisatie. We hebben hieronder alle mogelijkheden op een rijtje gezet.

Onze diensten

Wij van Virtual Reality Learning vinden het belangrijk dat iedereen op zijn eigen manier een verandering in zijn leermethode kan doorvoeren. Sommige mensen behoeven daarbij meer hulp dan de ander. Daarom hebben wij ervoor gekozen om 3 verschillende diensten aan te bieden, namelijk: Laten doen, Zelf leren en Quick launch. Tevens hebben we ook gestandaardiseerde trainingen, zodat jij direct aan de slag kan!

Training
op maat

Een VR training maken vereist opleidingskundige kennis, technische kennis voor het opnemen van 360 graden content en een platform om een cursus te kunnen maken en publiceren. Onze experts helpen jou van A tot Z met het implementeren van Virtual Reality.

Train de
trainer

Wil jij zelf bekwaam worden in het maken van VR cursussen van begin tot eind? Virtual Reality Learning neemt je mee aan de hand en leert jou hoe jij dit zelf kunt gaan opzetten.

 

Content
creatie

Heb jij zelf didactische kennis in huis, maar heb je hulp nodig met het opnemen en bewerken van content? Onze experts kunnen bij jou langskomen om de content te creëren.

Gestandaardiseerd trainingsaanbod

Kennis maken met het leren door middel van VR? Dan is het gestandaardiseerde trainingsaanbod iets voor jou! Wij hebben gestandaardiseerde cursussen zodat jij direct aan de slag kunt.

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we kijken of wat we voor jou kunnen betekenen.