Gestandaardiseerd trainingsaanbod

Virtual Reality Learning biedt op dit moment één gestandaardiseerde training aan, namelijk de agressie training. We zijn druk bezig met het realiseren van nog meer trainingen. 

Onze gestandaardiseerde trainingen

Leren middels Vitual Reality is nog steeds vrij nieuw. Toch heeft onderzoek aangetoond dat deze manier van leren zeer effectief is. Het beginnen met het maken van deze training wordt soms nog gezien als een drempel. Het vergt kennis van leermethodieken, technische kennis voor het maken van 360 graden content en kennis van een platform waar de cursus op gepubliceerd kan worden. Met onze gestandaardiseerde cursussen is dit allemaal al geregeld! Je kunt deze gestandaardiseerde cursussen aanschaffen en kunt direct aan de slag. Leer je personeel, of cursisten – indien je trainingen geeft – om te gaan met deze situaties op een leerzame en meeslepende manier!

Agressie training - Lastige klant

In deze Virtuele agressie training leer je in verschillende situaties over het onderwerp agressie en neemt onze virtuele docent je mee naar praktijksituaties.
€50,-

BHV training

BHV trainingen geven was nog nooit zo gemakkelijk! Dompel jouw cursisten onder in praktijksituaties door middel van Virtual reality. Zo zijn ze zo goed mogelijk voorbereid voor wanneer het er echt op aankomt.
Coming
soon

Zelf cursussen maken met EyeQ?

Echter zijn deze twee bovenstaande cursussen niet de enige trainingen die Virtual Reality Learning ontwikkelt. Goodwork, specialist op het gebied van leermethodieken en het maken van 360 graden content en EyeQ; software aanbieder van een digitale leeromgeving met Virtual Reality, helpen je hier bij. Samen vormen zij Virtual Reality Learning. Beide partijen zijn op elkaar ingespeeld en combineren kennis op beide gebieden om de beste VR trainingen op maat te maken.